| D'espairsRay - REDEEMER [album] | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Quetim
Broj komentara : 690 Registration date : 2009-03-04
| Naslov komentara: D'espairsRay - REDEEMER [album] Wed Mar 11, 2009 2:42 pm | |
| Ovo sam nasla. Album je, mada malo mi je cudno da se tako pojavi. Za Gazetto i A9 mi ne bi bilo cudno jer pratim desavanja, mada sa D'espom nije bilo tako. Pa, ajd' rek'o da ostavim ovde. Ako neko zna nesto vise, neka napise ^^ Album sadrzi: 1. Lizard 2. BRILLIANT 3. REDEEMER 4. 琥珀 Kouhaku 5. KAMIKAZE 6. Lost in re:birth 7. R.E.M -fuyu no genchou- 冬の幻聴 8. HORIZON 9. MASQUERADE 10. 夜空 Yozora 11. PARADOX 5 12. HEAVEN'S COLOR Skida mi se trenutno. Pa kad preslusam napisacu ,,kritike'' http://www.megaupload.com/?d=9QKWTRKE | |
|
| |
Minami. Admin
Broj komentara : 1767 Age : 32 Location : 日本 Registration date : 2009-01-31
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Wed Mar 11, 2009 3:45 pm | |
| ajd. da znam da li da skidam. jer sam slaba sa memorijom :s | |
|
| |
Cossette
Broj komentara : 709 Registration date : 2009-01-31
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 6:52 am | |
| S kojom memorijom si slaba ?? Svidza mi se ovo.... | |
|
| |
Minami. Admin
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 7:40 am | |
| | |
|
| |
Cossette
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 8:54 am | |
| Auuu.... Tebi devojko nije dobro ! Enivej, ja obozavam despa... I evo, sve novo je super... Za razliku od nekih bendova... | |
|
| |
Minami. Admin
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 9:29 am | |
| shto mi nije dobro?=__= @Quetim:kakav je? | |
|
| |
Quetim
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 12:53 pm | |
| Evo, ovo sam napisala na drugom forumu, pa cu da prekopiram [o_O logicno XD]
1. Lizard ~ Dobra pesma. Svidja mi se. Primetila sam da je pocetak na engleskom o_O Cula sam ,,circle'' 2. BRILLIANT ~ Ovu pesmu sam vec cula [ali live version]. Svidja mi se jako. 3. REDEEMER ~ Sjajan pocetak, za sad : D Wow! Luv the song! <3 4. 琥珀 Kouhaku ~ Mnogo je nekako slaba, ne svidja mi se puno. 5. KAMIKAZE ~ Svi komplimenti : D 6. Lost in re:birth ~ Zaostao naziv pesme, ali mi se svidja, lol. Pesma je super. Hizumijev growl je nestoo *drools* 7. R.E.M -fuyu no genchou- 冬の幻聴 ~ Sjajno! (: Pesma je laganija, Hizumijev glas dolazi do izrazaja tu. Wow. Prelepo peva neznije pesme. <3 8. HORIZON ~ U redu je pesma. Ima lepu melodiju. 9. MASQUERADE ~ Ne svidja mi se nesto posebno. Obicna pesma. 10. 夜空 Yozora ~ Jao! Mogu spot da zamislim za ovu pesmu. Aaaa! 11. PARADOX 5 ~ Vise ima kompjutera nego Hizija <__< ALi je lagana pesma, i ja volim takav Hizumijev glas. 12. HEAVEN'S COLOR ~ Gej : D
Strava album. Svidja mi se. Mada moj favorit je Closer to ideal [nije sa albuma ali je stvarno aaa] | |
|
| |
Minami. Admin
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 1:44 pm | |
| znachi vredno skidanja? | |
|
| |
Cossette
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Quetim
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Mar 12, 2009 3:32 pm | |
| - Ypsilanti. (citat):
- znachi vredno skidanja?
Sto posto (: | |
|
| |
Keiki
Broj komentara : 305 Age : 38 Registration date : 2009-03-15
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Mon Mar 16, 2009 3:51 am | |
| Meni su nekako.... tralalastiji nego ranije... ublazhili su malo. Mada ne daje minus u oceni albuma, chista 10ka je ^^ Paradox 5 i Reedemer su mi favoriti | |
|
| |
Minami. Admin
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Mon Mar 16, 2009 4:22 am | |
| odlichan je album. mnogo mi se svidja. :3 | |
|
| |
Heiwajima_Mayu
Broj komentara : 149 Age : 29 Registration date : 2010-07-11
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Jul 15, 2010 7:31 am | |
| - Minami. (citat):
- odlichan je album.
mnogo mi se svidja. :3 Agree xD | |
|
| |
Izzy-chan
Broj komentara : 99 Age : 30 Location : Ikebukuro Registration date : 2010-07-10
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] Thu Jul 15, 2010 11:37 am | |
| - Quetim (citat):
- Evo, ovo sam napisala na drugom forumu, pa cu da prekopiram [o_O logicno XD]
1. Lizard ~ Dobra pesma. Svidja mi se. Primetila sam da je pocetak na engleskom o_O Cula sam ,,circle'' 2. BRILLIANT ~ Ovu pesmu sam vec cula [ali live version]. Svidja mi se jako. 3. REDEEMER ~ Sjajan pocetak, za sad : D Wow! Luv the song! <3 4. 琥珀 Kouhaku ~ Mnogo je nekako slaba, ne svidja mi se puno. 5. KAMIKAZE ~ Svi komplimenti : D 6. Lost in re:birth ~ Zaostao naziv pesme, ali mi se svidja, lol. Pesma je super. Hizumijev growl je nestoo *drools* 7. R.E.M -fuyu no genchou- 冬の幻聴 ~ Sjajno! (: Pesma je laganija, Hizumijev glas dolazi do izrazaja tu. Wow. Prelepo peva neznije pesme. <3 8. HORIZON ~ U redu je pesma. Ima lepu melodiju. 9. MASQUERADE ~ Ne svidja mi se nesto posebno. Obicna pesma. 10. 夜空 Yozora ~ Jao! Mogu spot da zamislim za ovu pesmu. Aaaa! 11. PARADOX 5 ~ Vise ima kompjutera nego Hizija <__< ALi je lagana pesma, i ja volim takav Hizumijev glas. 12. HEAVEN'S COLOR ~ Gej : D
Strava album. Svidja mi se. Mada moj favorit je Closer to ideal [nije sa albuma ali je stvarno aaa] R.E.M -fuyu no genchou- 冬の幻聴 ... mng lepa pesma~~ <3 A za HEAVENS' COLOR ... LOL...meni nije gej, ali ono, nije bas ni naj xDD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: D'espairsRay - REDEEMER [album] | |
| |
|
| |
| D'espairsRay - REDEEMER [album] | |
|